یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۲
جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ اقتصادی با دشمن است

حوزه/ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ اقتصادی با دشمن است و در چنین شرایطی افزایش تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مردم باید به این آگاهی برسند که هرچند امروز تبادل آتش مستقیمی وجود ندارد اما مقابله با دشمن همچنان ادامه دارد و آمادگی و هوشیاری عمومی ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، محمدحسین زندویان مدیرکل فرهنگ و دبیر شورای اطلاع رسانی استان بوشهر امروز در نشست شورای اطلاع رسانی استان با اشاره به شرایط حساس کشور اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ اقتصادی با دشمن است و در چنین شرایطی افزایش تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مردم باید به این آگاهی برسند که هرچند امروز تبادل آتش مستقیمی وجود ندارد اما مقابله با دشمن همچنان ادامه دارد و آمادگی و هوشیاری عمومی ضروری است.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در برنامه‌ها و تجمعات مردمی افزود: مردم همواره برای حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های انقلاب اسلامی در صحنه حضور دارند و این حضور آگاهانه نقش مهمی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن ایفا می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در ادامه با تأکید بر جایگاه مهم روابط عمومی‌ها خاطرنشان کرد: روابط عمومی‌ها نقش اساسی در انعکاس خدمات و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی دارند و اگر عملکرد یک مجموعه به‌درستی اطلاع‌رسانی نشود تلاش‌ها و اقدامات آن مجموعه دیده نخواهد شد.

زندویان بر ضرورت بهره‌گیری از نیروهای متخصص و توانمند در حوزه روابط عمومی تأکید نیز کرد و گفت: تقویت بخش اطلاع‌رسانی و استفاده از نیروهای کارآمد در روابط عمومی دستگاه های اجرایی لازمه ارتباط مؤثر با مردم و تبیین خدمات نظام است.

در ادامه احسان جهانیان جانشین رئیس شوراء و معاون سیاسی،اجتماعی و امنیتی استانداری بوشهر با بیان اینکه شورای اطلاع‌رسانی جایگاه سیاست‌گذاری در حوزه اطلاع‌رسانی استان را بر عهده دارد خاطرنشان کرد: در این راستا باید با بهره‌گیری از دانش روز و اقتضائات و حوادث جدید، بهترین و اثرگذارترین مدل‌های اطلاع‌رسانی را در استان پیاده‌سازی کنیم.

وی با اشاره به عملکرد رسانه‌ها و مجموعه‌های اطلاع‌رسانی استان در بیش از یک سال گذشته افزود: در این مدت با همراهی و همت اصحاب رسانه اقدامات ارزشمندی انجام شده است، هرچند نقدها، ایرادات و نیاز به اصلاح نیز وجود دارد که همه این موارد را می‌پذیریم و شنونده دیدگاه‌ها و پیشنهادات سازنده و کاربردی هستیم.

معاون سیاسی استاندار بوشهر ادامه داد: فراتر از نقدها، باید به دنبال ارائه راهکار برای بهبود شرایط اطلاع‌رسانی باشیم و در این مسیر تعامل خوب صدا و سیمای استان، خانه مطبوعات و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح نواقص و بهره‌گیری بهتر از ظرفیت‌های موجود شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از اجتماعات شبانه در نقاط مختلف استان نیز به عنوان اقدامی «ارزشمند و بی‌نظیر» یاد کرد و افزود: این اجتماعات در شهرها و روستاها با حضور خودجوش مردم عزیز و فهیم استان شکل گرفته لیکن توجه به پیشنهادهای مطرح شده در جلسه برای مشارکت و حضور همه سلایق و نگاه‌های سیاسی اجتماعی در جایگاه سخنرانی، تحلیل و محکومیت جنایات دشمنان مورد بازنگری قرار گیرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha